ثبت هزینه‌های تبلیغاتی در سامانه مالی انتخابات-راهبرد معاصر
کلیات طرح اصلاح قانون مهریه در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد جزئیات دستگیری عناصر شبکه تکفیری در سرپل‌ذهاب عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند

ثبت هزینه‌های تبلیغاتی در سامانه مالی انتخابات

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز ماده ۹ طرح شفافیت و نظارت بر تامین مالی فعالیت های انتخاباتی در انتخابات مجلس شورای اسلامی را به تصویب رساندند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۳ - ۰۶ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 26
کد خبر: ۳۴۴۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی نامزدهای انتخابات موظفند تمام هزینه‌های تبلیغاتی خود را در سامانه مالی انتخابات ثبت کنند.

 

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز ماده ۹ طرح شفافیت و نظارت بر تامین مالی فعالیت های انتخاباتی در انتخابات مجلس شورای اسلامی را به تصویب رساندند.

 

بر اساس مصوبه مذکور نامزدها موظفند تمامی مصارف و مخارج مرتبط با فعالیت های انتخاباتی و هزینه های تبلیغاتی خود و منابع تامین مالی این هزینه ها و میزان کمک های مالی نقدی و غیرنقدی دریافتی را به نحو شفاف در سامانه مالی انتخابات ثبت کنند.

 

وزارت کشور موظف است ظرف مدت یک سال پیش از صدور و اعلام دستور آغاز فرآیند انتخابات سامانه را به گونه ای طراحی کند که اطلاعات ثبت شده در آن از طریق کمیسیون ماده ۱۰ قانون نحوه فعالیت احزاب و گروه های سیاسی مصوب مجمع تشخیص مصحلت نظام و هیات های اجرایی و نظارت حسب مورد قابل دسترس، حسابرسی و رسیدگی باشد.

 

مراجع مربوطه موظفند در صورت مشاهده موارد تخلف، آن را به هیات نظارت استان مربوطه گزارش کرده و هیات مذکور پس از بررسی، موارد ذیربط را به مرجع صالح قضایی ارجاع می دهد.

 

همچنین نمایندگان تبصره ای را به ماده مذکور الحاق کردند که بر اساس این تبصره حکم این ماده از دوره بعد انتخابات مجلس شورای اسلامی اجرا می شود.

منبع: مهر

ارسال نظر